Ne jemi kompani me pëvojë 43 vjeçare e specializuar në fushën e konstruksioneve metalike ne Kosovë. 

Në hap me avancimin e teknologjisë së përpunimit dhe prodhimit kompania jonë ofron këto shërbime

BB
AA

Projektet e Fundit

Klientet

Albi Commerce, MA.con, Kivo L.L.C, Gemix, Kastrati Group, Dukagjini GroupInterEXKreativ QeramikaProton QeramikaUjë RugoveBirra PejaMedical GroupING ProjectAstrapllanAl Trade dhe më shumë

Kontakto

Fillo Projekt

Fillo planifikimin e projektit tuaj
të ardhshëm ose renovimin.
Kontakto Tani

Karriera

Bashkohu me ekipin tonë

Bëhuni pjesë e një prej kompanive udhëheqëse të
konstruksioneve metalike ne rajon.
Apliko Tani