Albi Mall

Përshkrimi

Albi Mall, që ndodhet në periferi të Prishtinës, ka filluar në një sipërfaqe prej 12,000 m2. Pas një nisje të suksesshme të qendrës në vitin 2006 dhe me rritjen e kërkesës, në vitin 2010, një hapësirë shtesë prej 18,300 m2 është shtuar në lokacionin ekzistues, duke e bërë atë qendren tregtare më të madhe dhe më moderne në Kosovë dhe një nga qendrat me ofertën më të gjerë në rajon.

Shërbimi
Konstruksion Metalik

Lokacioni
Veternik, Prishtinë

albi
2123132123
12123
2
1
22
22
ALBIMALL

Related Projects