JYSK & KFC

Description

JYSK është furnizuesi më i madh i Evropës veriore i mallërave kualitative me çmime të kapshme për Shtrat, Banjo, Shtëpi. Sot, JYSK GROUP ka më shumë se 2,601 dyqane, mbi 22,000 të punësuar në 50 shtete, dhe ka qarkullim vjetorë 3.12 billion €.

Shërbimi
Konstruksion Metalik

Lokacioni
Drenas, Kosovë

123312312
321321213321
00
1
324342342
321231231
0
1
2
7
13
14
15

Related Projects