Line Group

Përshkrimi

Objekti ka 3491 metra katrorë konstruksion metalik të zinktuar, ka 3453 metra katrorë panell kulmi dhe 3769 metra katrorr panel anësorë.Objekti gjindet në Pejë.

Shërbimi
Konstruksion Metalik

Lokacioni
Pejë, Kosovë.

3
4
6
9
7
8
5
10
11

Related Projects