Lider, i fortë dhe i besueshëm

Unicron është një kompani e specializuar në fushën e konstruksioneve metalike, një vazhdim i veprimtarisë së kompanisë paraardhës Universal, e themeluar në vitin 1976 në Pejë.

E zhvilluar nga punëtoria për asemblimin e tërësive metalike, Unicron gjatë kësaj kohe ka arritur të bëhet një ndër kompanitë kryesore në Kosovë

Përsosmëria, kualiteti i punës dhe respektimi i afateve janë tiparet kryesore që e karakterizojnë kompaninë tonë të cilat në kombinim me parimet bashkëkohore dhe stafin e specializuar garantojnë punë cilësore të standardit më të lartë. Ne, gjithmonë jemi në kërkim të mënyrave për përmirësimin dhe tejkalimin e pritshmërive tona. Ekipet tona të specializuara në lëminë e saldimeve, montimit dhe mbrojtjes së konstruksioneve, veprojnë të harmonizuara njëkohësisht dhe mundësojnë përfundimin e punëve në afatet e zotuara dhe me cilësi të dalluar.

0

Unicron i përmbush të gjitha kërkesat e menaxhimit të cilësisë. Në fushën e konstruksioneve dhe prodhimeve të çelikut, duke qenë në hap me avancimin e teknologjisë së përpunimit dhe prodhimit.

Sot, Unicron ka rreth vetes profesionistët dhe lidershipin më me përvojë të kësaj lëmije, të cilët me metodat e avancuara të punës, realizojnë projekte të kualitetit të lartë.

1

Klientet

Albi Commerce, MA.con, Kivo L.L.C, Gemix, Kastrati Group, Dukagjini GroupInterEXKreativ QeramikaProton QeramikaUjë RugoveBirra PejaMedical GroupING ProjectAstrapllanAl Trade dhe më shumë

Kontakto

Fillo Projekt

Fillo planifikimin e projektit tuaj
të ardhshëm ose renovimin.
Kontakto Tani

Karriera

Bashkohu me ekipin tonë

Bëhuni pjesë e një prej kompanive udhëheqëse të
konstruksioneve metalike ne rajon.
Apliko Tani