Konstruksion

Metalik

Unicron është kompani e specializuar në fushën e konstruksioneve metalike,vazhdimësi e veprimtarisë së kompanisë parardhëse  niversal, e themeluar në vitin 1986, në Pejë.

E zhvilluar nga punëtoria për asemblimin e tërësive metalike, Unicron gjatë kësaj kohe ka arritur të bëhet një ndër kompanitë kryesore në Kosovë në sektorin e konstruksioneve metalike. Prej vitesh ekipi ynë ofron punën më cilësore në tregun vendas dhe atë botëror duke ofruar praktika profesionale dhe përvojën më të mirë të konstruksionet metalike.

Përsosmëria, kualiteti i punës dhe respektimi i afateve janë tiparet
kryesore që e karakterizojnë kompaninë tonë

Këto tipare e lartpërmendura ku të cilat në kombinim me parimet bashkëkohore dhe stafin e specializuar garantojnë punë cilësore të standardit më të lartë.

 

Përveç kësaj, kompania jonë punon në përputhje me standardet ndërkombëtare: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 3834, IS0 1090, gjë që e bën kompaninë tonë të aftë të ofrojë vazhdimisht produktet dhe shërbimet më të mira që plotësojnë nevojat e klientëve.

Ne, gjithmonë jemi në kërkim të mënyrave për përmirësimin dhe  ejkalimin e pritshmërive tona.

Ekipa jonë janë të specializuara në fushën e saldimit, montimit dhe mbrojtjes së strukturave punojnë njëkohësisht dhe mundësojnë kryerjen e punimeve në cilësi të përkushtuar dhe të dalluar.

We have the most experienced professionals in this field.

Kontakto

Karriera

Bëhu pjesë e ekipës tonë

Për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.
ndiqni linqet mëposhtë dhe na dërgoni CV-në tuaj.

Eksploroni

Profilin e Kompanisë

Our latest projects and services of our

company over the years.