Albi Mall

Përshkrimi i projektit

I vendosur në periferi të Prishtinës – Albi Mall është qendra tregtare më e vizituar në Kosovë, duke tërhequr më shumë se 20 mijë vizitorë çdo ditë dhe me një sipërfaqe prej 110.000m2 dhe një strukturim të hapësirës me pamje të pakrahasueshme.

 

Shërbimi

Konstruksion Metalik

Lokacioni

Prishtinë, Kosovë

Disa elemente nga objekti janë dyfishuar për të vënë në pah saktësisnë e detajuar të Albi Mall. Përshembull, pjesa e re e krijuar në vitin 2018 është frymëzuar nga ato të ngjajshmet si në hapësirën egzistuese.

Projekte tjera