Gemix

Përshkrimi i projektit

Gemix është vendosur në një zonë specifike ku ka krijuar një hapësirë shfrytëzuese dhe në të njëjtën kohë një ambient i cili të jep rehati dhe energji.

Konstruksioni i Gemix pasqyronë një arkitekturë ekzistuese duke ruajtur një karakter të paramenduar modern dhe individual.

Shërbimi

Konstruksion Metalik

Lokacioni

Drenas, Kosovë

Projekte tjera