BEG

Përshkrimi i projektit

Unicron Steel Construction realizoi çelikun, çatinë dhe muret për birrarinë @birrabeg . BEG është birra me e re qe hynë në tregun e Kosovës, nga uji burimit të Vrellës së Istogut.

Shërbimi

Konstruksion Metalik

Lokacioni

Pejë, Kosovë

Projekte Tjera