Kivo

Përshkrimi i Projektit

KIVO është objekti i realizuar nga konstruksioni metalik i mbështjellur me panele anësore. Fabrika ka funksionin e prodhimit të qeseve të plastikes, shtypjen flexo si dhe deponimin.

Shërbimi

Konstruksion Metalik

Lokacioni

Ferizaj, Kosovë

Projektet tjera