Konstruksion Metalik

Bau Market Prizren

Përshkrimi i projektit Në emër të AL TRADE HOLDING, UNICRON po ndërton një qender të re të BAU MARKET! Gati më i përfunduar, projekti është realizuar nga konstruksioni metalik dhe ka sipërfaqe…

Kreativ

Përshkrimi i projektit Unicron Steel Construction realizoi ndërtimin e çelikut, panelin e çatisë dhe muret për objektin e kompanisë Kreativ Qeramika Shërbimi Konstruksion Metalik Lokacioni Pejë, Kosovë Projekte tjera Albi Mall Konstruksion…

BEG

Përshkrimi i projektit Unicron Steel Construction realizoi çelikun, çatinë dhe muret për birrarinë @birrabeg . BEG është birra me e re qe hynë në tregun e Kosovës, nga uji burimit të Vrellës…

Gogaj

Përshkrimi i projektit Unicron Steel Construction realizoi ndërtimin e çelikut dhe panelin e çatisë për objektin e ri të kompanisë GOGAJ. Objekti përfshinë një sipërfaqe prej reth 5000m2. Shërbimi Konsktruksion Metalik Lokacioni…

Reks

Përshkrimi i projektit Tanimë e përfunduar, objekti i kompanise REKS L.L.C me sipërfaqe prej 7000m2 po mundëson zhvillimin e suksesshëm të veprimtarisë të saj, riciklimit të plastikës. Shërbimi Konstruksion Metalik Lokacioni Kaçanik,…

Jysk & KFC

Përshkrimi i projektit JYSK & KFC janë objekte te realizuar nga konstruksioni metalik te mbështjellura me panele muri dhe kulmi. Objektet ka funksionin e depos per kompanin JYSK dhe KFC Shërbimi Konstruksion…

Kivo

Përshkrimi i Projektit KIVO është objekti i realizuar nga konstruksioni metalik i mbështjellur me panele anësore. Fabrika ka funksionin e prodhimit të qeseve të plastikes, shtypjen flexo si dhe deponimin. Shërbimi Konstruksion…

Albi Mall

Përshkrimi i projektit I vendosur në periferi të Prishtinës - Albi Mall është qendra tregtare më e vizituar në Kosovë, duke tërhequr më shumë se 20 mijë vizitorë çdo ditë dhe me një sipërfaqe…

Salla e Sportit

Përshkrimi i projektit Në emër të qytetit të Malishevës, Unicron Steel Construction ndërtoi Sallen e Sportit. Projekti është realizuar nga konstruksioni metalik. Shërbimi Konstruksion Metalik Lokacioni Malishevë, Kosovë Projekte tjera Albi Mall…

Galeria Shopping Mall

Përshkrimi i projektit Në emër të GSHM, Unicron po ndërton një qender tregtare të re! Qendra Tregtare Galeria Shopping Mall do të jetë qendra më e madhe tregtare në Prizren me rreth…