Konstruksion Metalik

EurekaKids

Përshkrimi i projektit Unicron Steel Construction realizoi ndërtimin e çelikut, panelin e çatisë dhe muret për objektin e kompanisë EUREKAKIDS Shërbimi Konstruksion Metalik Lokacioni Pejë, Kosovë Projekte tjera Gemix Konstruksion Metalik Line…

Gemix

Përshkrimi i projektit Gemix është vendosur në një zonë specifike ku ka krijuar një hapësirë shfrytëzuese dhe në të njëjtën kohë një ambient i cili të jep rehati dhe energji. Konstruksioni i Gemix pasqyronë një…

Line Group

Përshkrimi i projektit Secili detal në këtë strukturë reflekton përkushtimin dhe punën e palodhshme që nga projektuesit e deri te realizuesit e objektit, punë kjo që suksesshëm ka arritë të mishërojë funksionin…

Bau Market Komoran

Përshkrimi i projektit Në emër të AL TRADE HOLDING, UNICRON po ndërton një qender të re të BAU MARKET! Gati më i përfunduar, projekti është realizuar nga konstruksioni metalik dhe ka sipërfaqe…